Praktisk Info om service

SMS påmindelse

 

Hos SK Vinduespudsning bestræber jeg mig på at alle faste kunder får en påmindelse om aftale over SMS inden vinduespudseren dukker op. Bestræber mig altid på at sende varsel mindst 24 timer i forvejen. Påmindelse sendes senest kl 18:00 dagen i forinden. 

 

Bemærk vinduespudseren forventer at nå det på angivne dato, men såfremt pga dårligt vejr eller anden årsag ikke nåes vil de berørte adresser tages så hurtig som muligt de kommende dage.

 

Hvilke tidsrum arbejder i?

Jeg dukker ikke op ved kunder før kl 8:00 og ikke senere end 18:00.

 

Faste aftaler hver 4, 6, 8, 12 uge.

Ruter beregnes ikke pr dage, men hvilken uge arbejdet sidst var udført. 

 

Eksemple den sidste pudsning var i uge 8 om mandagen, der fast aftale hver 12 uge. Den efterfølgende pudsning i uge 20 vil så kunne lægges ind på ruterne fra mandag til fredag. 

 

Der er ingen binding på faste aftaler.

 

 

Betaling

 

Faktura sendes via SMS, eller email. Mulighed for betaling med mobile pay, bank overførsel, og kontanter. Bemærk vinduespudseren medbringer ikke byttepenge. Betales senest 14 dage efter fakturadato.

 

 

Tilbud

Tilbuddet er gældende 30 dage fremadrettet, accepteres tilbuddet vil den givne pris være aftalt.

 

 

Udvendig vinduespolering

 

Husk vinduer skal være tilgængelige og ikke blokeret. Ved tilfælde hvor stige ikke kan opsættes sikkert, pga af glat føre, mudret græsplæne m.m. kan der i enkelte tilfælde enten bruges vinduesvask til at tage vinduer eller hvis ikke forsvarligt kan vinduer springes over. Jeg gør selvfølgelig altid mit bedste for at alle vinduer bliver pudset, men alt arbejde skal foregå forsvarligt og sikkert.

 

 

Indvendig vinduespolering

 

Ved indvendig vinduespolering så husk vindueskarme skal være ryddet og tilgængelige. Ovenlys kan også tages indvendig, informer vinduespudser på forhånd.

 

 

Vinduesvask

 

Da vinduesvask bruger en masse vand skal genstande der ikke må blive våde være rykket væk fra ruderne, Husk at lukke vinduerne helt i inden vinduesvask.

 

 

hvad fjernes ikke ved vinduespudsning og vinduesvask?

Maling, silikone, mørtel. Husk at informer din vinduespudser om evt konstruktion der kan efterlade mørtel, støv eller andet på vinduet så jeg kan tage mine forholdsregler på forhånd.

 

 

Forgæves kørsel

Hvis der på forhånd er lavet aftale på specifik dato, eksempel ved indvendig pudsning og der ikke er meldt afbud senest 24 timer i forvejen. Hvor vinduespudseren køre forgæves vil der blive opkrævet et forgæves kørselsgebyr på 100kr.

 

 

Er der sket fejl?

Ingen er perfekte, og fejl kan og vil ske for alle. Derfor hvis der er noget i er utilfreds med, så tag endelig kontakt. Jeg vil med glæde lytte og indgå dialog om hvordan vi kan få problemet løst og undgå det fremadrettet. Så kontakt mig på telefon 22 63 00 59, den er åben 24/7 for faste kunder.

 

 

Afrensning

 

Fjerner mørtel, maling, silicone og andre hårdsiddende substancer. BEMÆRK der er altid en risiko forbundet med afrensning, små ridser kan forkomme i sjældne tilfælde, specielt ved fjernelse af mørtel. Kunden acceptere denne risiko ved afrensning af glasset.

 

 

Ændring af priser

Såfremt der pga af inflation eller anden årsag er behov for at regulere priser, kan priser på eksisterende aftaler ændres. Der vil ALTID blive givet minimum 30 dages varsel inden ændring træder i kraft. 

 

 

Underleverandører

Jeg gør ikke brug af Underleverandøre

 

 

Afbud for aftale

Senest aften i forvejen, før 21:00.

 

 

Hvilke vejr pudses der i?

Der pudses vinduer i det meste vejr, dog kan stige arbejde og alm vinduespudning blive forhindret pga kraftig blæst. Som udgangspunkt pudser vi også i regnvejr.

 

 

Myter indenfor vinduespudsning

Man kan ikke pudse vinduer I direkte solskin - falsk, dog skal der arbejdes i hurtig tempo.

 

Man kan ikke pudse vinduer I regnvejr - delvis falsk, og nok den mest misforståede. Så her giver jeg en længere forklaring, regn gør som udgangspunkt ikke dine ruder beskidte. Dine ruder bliver beskidte af støv partikler båret af luften, insekter og fugle.  Alt sammen noget der ikke er i regnvejr, hvor det er delvis sandt er ved blottet jord og skybrud med vinduer helt ned til jorden. Her kan jord sprøjte op på vinduet, eller hvis ramme ikke er holdt ren, løbe fra toppen af rammen.